A Támasz Debrecen Közhasznú Egyesület egy 1999-ben, több mint 18 évvel ezelőtt, orvosok, gyógytornászok és gyógypedagógusok által életre hívott egyesület.

A célok a hosszú idő elteltével sem változtak. Sérült gyermekek társadalmi beilleszkedésének elősegítése; életfeltételeinek javítása; a rehabilitációs feltételek mind szélesebb körű megteremtése. Ezen kívül azon családok támogatása, érdekképviselete, akik sérült gyermekeket családban nevelnek.
A Támasz Debrecen 2017-ig ezen meghatározott célok mentén végezte tevékenységét nagyon magas színvonalon, számos önkéntes és hasonló civil szervezet bevonásával.

2017-ben változás ált be az Egyesület felépítésében. A szakmai vonalat felváltotta a szülői, ezáltal a működés is új formát öltött. A célok nem változtak, csak más megközelítésből keressük a megoldásokat. A jelen lévő tagok érintve vannak a gyermekeik által. Elhatároztuk, hogy segítjük a hasonló problémákkal küzdő szülőket és gyerekeiket.
Működésünket az adó 1%-os felajánlásokból,tagdíjakból,pályázati forrásokból és működési támogatásokból igyekszünk megvalósítani. A már meglévő források mellett új lehetőségek bevonásával próbáljuk az Egyesület munkáját elősegíteni!
A rászoruló családok Életük minden fázisában támaszt nyújtunk. Segítünk a tanulásukban, egészségügyi ellátásukban, a munkahely keresésben vagy éppen jogi kérdésekben. Semmilyen adottság vagy körülmény nem lehet akadálya, hogy szerető család vegye őket körül, önállóan közlekedhessenek, állandó munkahelyük vagy éppen saját otthonuk legyen. Minden felajánlást, támogatást szívesen fogadunk!

Köszönjük!


Egyesületi elnök: Papp Ibolya


Adományozási számla:
10918001-00000047-45430005

UniCredit